Prijs en beschikbaarheid van de vakantievilla

De villa wordt in principe voor een week of een reeks van weken verhuurd. De wisseldag is de zaterdag. Voor de prijslegenda-nw per week wordt onderscheid gemaakt tussen hoog-, midden- en laagseizoen. Daarnaast is de weekprijs gebaseerd op een aantal van 6 gasten of minder. Voor elke gast boven dit aantal van 6 wordt €100,=  extra per week gerekend.

In het hoogseizoen is de basisprijs per week € 995,=. In het middenseizoen € 750,= en in het laagseizoen is dat € 550,= per week. De eindschoonmaak is in deze prijs inbegrepen.

Daarnaast wordt per boeking een bedrag van € 25,= voor reserveringskosten gerekend en bedraagt de toeristenbelasting € 1,= per volwassene (18+) per nacht. De borgsom bedraagt € 250,=. 

Er zijn geen andere bijkomende kosten. 

Mocht de door u gewenste week/weken al bezet zijn, stuur dan zeker een emailtje naar ons. Soms hebben we de ruimte om in overleg met weken te schuiven en is uw wens misschien toch te realiseren. En daarnaast is uw emailadres dan bekend en kunnen we u inlichten zodra we de zomerweken voor het volgend jaar op de website zetten. Desgewenst kunt u dan als een van de eersten uw periode uitzoeken.

Voor verdere informatie verwijzen we naar hetgeen beschreven is onder de menu-knop "Contact" en kunt u ook altijd per email uw vragen aan ons richten:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  .

maand01maand02maand03maand04maand05maand06

maand07maand08maand09

maand10maand11maand12

maand13maand14maand15