Winkels in het dorp Balatonfökajár

winkel3

 

 

Dit groenten en fruit winkeltje is op loopafstand van de villa (ca. 50 m). De Sandor Petofi Utca in richting van het dorp, meteen aan uw linker hand. De laatste jaren was het gesloten. Misschien wordt het komend jaar weer geopend? 

 

 

 

 

 

winkel1

 

 

Voor levensmiddelen is dit zeer eenvoudige ABC-winkeltje het dichtst bij. U vindt het op de Szabo Dezso Utca. Als u via de Sandor Petofi Utca naar het dorp zou gaan, is het de 1e weg aan uw rechter hand.

 

 

 

 

 

 

winkel2

 

Op de kruising van de Sandor Petofi Utca en de Lajos Kossuth Utca treft u in de bocht deze CBA-winkel. Deze winkel is redelijk gesorteerd in levensmiddelen en kleine andere artikelen die u wellicht nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

winkel4

 

 

Aan het oog onttrokken, maar direct achter het restaurant van Lajos Zergi is ook een levensmiddelenwinkeltje. U kunt uw auto -hier recht tegenover- op het pleintje prima kwijt.

 

 

 

 

 

 

winkel8

 

Ook bij dit pleintje, recht tegenover het CBA-winkeltje, vindt u het wijnhuis Feindt. U kunt hier goede wijnen kopen; sommige zijn internationaal bekroond. Als het gezelschap groot genoeg is, kunt u hier ook een maaltijd met wijnproeven organiseren!

 

 

 

 

 

 

 

winkel7

 

 

Deze winkel Vasudvar noemen wij soms ter duiding `Malle Pietje`. Voor klein materiaal heeft het winkeltje een breed assortiment. Op de plattegrond van het dorp hebben we aangegeven waar u de winkel vindt.

 

 

 

 

 

 

winkel5

 

 

Postkantoor. U vindt het in de dorpskern naast het restaurant Lajos Zergi.

 

 

 

 

 

 

 

winkel6

 

 

Tesco. Een Tesco-winkel voert een buitengewoon breed assortiment. U zult er wellicht voor levensmiddelen naar toe gaan, maar er is veel meer. Deze winkels waren 7 dagen per week en 24 uur per dag open! Vanaf 2015 zijn ze op zondag echter gesloten. Vanuit Balatonfokajar zou u naar Siofok, Vezsprem of Szekesfehervar kunnen gaan.