Contact en informatie over boekingsmogelijkheden

Vragen:

 U kunt zich voor eventuele vragen over de verhuur, beschikbaarheid of anderzins tot ons wenden. Dat kunt u -bij voorkeur- doen per email. U hoeft daartoe slechts het hieronder gegeven email-adres aan te klikken en uw vragen in het bericht te typen.

Indien email niet de meest adequate vorm van contact lijkt te zijn voor uw informatiebehoefte, dan kunt u ook op andere wijze contact met ons leggen. Onze gegevens zijn:

H.H.F. Galama
W. Torckstraat 8
3621 XH Breukelen
Tel. +31 (0)346 262647 of +31 (0)6 1518 2550
email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

 


Boeken:
Indien u de vakantievilla concreet wilt boeken voor één of meer beschikbare weken, kunt u het best direct een "boekingsverzoek" indienen. U heeft de keuze uit twee methoden. U kunt het direct "electronisch" regelen door het submenu "boekingsverzoek" in te klikken en daar alle vragen te beantwoorden die het formulier u voorlegt. U stuurt deze informatie via de verzend-knop van het formulier naar ons toe. Wij zullen hier dan spoedig op reageren. Voor de andere weg gaat u naar het menu "Downloads". U kunt het formulier "Boekingsverzoek" van daaruit downloaden en printen. Vervolgens vult u dit in en voorziet het van uw handtekening. U kunt het dan per post naar ons zenden of het formulier scannen en ons deze scan per email toe sturen. Dit standaard formulier zorgt er voor dat alle relevante informatie meteen beschikbaar is en de feitelijke boeking -mede daardoor- vlot gestalte kan krijgen.

Voor een boeking is het belangrijk dat u zich realiseert dat:

- Huisdieren in geen geval zijn toegestaan.
- Het aantal personen maximaal 8 mag zijn.
- Doorgaans niet aan jongeren-groepen verhuurd wordt.
- We soms van deze regels afwijken. Maar, afwijking van deze regels alleen in overleg en met vóóraf instemming van onze zijde gebeurt.


Betalingen:
Bij reservering dient u binnen 3 weken een aanbetaling te doen van 30% van de totale huursom plus de reserveringskosten. Het resterende bedrag, 70% van de totale huursom, toeristenbelasting plus waarborgsom, moet uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de huurperiode in ons bezit zijn.
Na iedere betaling wordt de ontvangst hiervan per email bevestigd. Na de laatste betaling ontvangt u tevens alle benodigde aanvullende informatie zoals routebeschrijving en naam en adres van de beheerder van onze vakantievilla te Balatonfökajár.

Bij reservering op korte termijn, dus binnen de periode van 6 weken voor aanvang van de huurperiode, dient u de totale huursom, toeristenbelasting, waarborgsom en reserveringskosten in eens te voldoen. Pleegt u dan overleg met ons of een spoedopdracht noodzakelijk is. In alle gevallen zal de betaling door ons ontvangen moeten zijn, vóórdat wij de beheerder instrueren u toegang tot de woning te verlenen.

Uw betaling kunt u overmaken op onze rekening 51.43.31.089 bij de ABN/Amro-bank (IBAN:NL13ABNA0514331089)(BIC/Swift:ABNANL2A)


Annuleringen:
Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleringen dienen telefonisch of per email aan ons doorgegeven te worden. Direct na ontvangst van dit bericht verzenden wij een email ter bevestiging.

Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode bent u 30% van de huursom verschuldigd plus reserveringskosten.
Bij annulering binnen de periode van 6 weken voor aanvang van de huurperiode bent u de volledige huursom en reserveringskosten verschuldigd.
Al betaalde gelden zullen bij de eindafrekening worden verrekend.

Indien enige omstandigheid ons noopt tot annulering van de al gehuurde vakantievilla, zullen wij de huurder hiervan direct in kennis stellen en in overleg treden over een eventueel alternatief. Indien er geen alternatief is of door huurder niet geaccepteerd wordt, zullen wij het al door de huurder totdan betaalde bedrag direct terug storten op diens rekening. Huurder heeft geen enig meer of ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

Een en ander laat onverlet dat in voorkomende situaties van annulering overleg tussen u en ons met wederzijdse instemming kan leiden tot een regeling die afwijkt van het hiervoor gestelde. Zo'n afwijkende regeling moet dan altijd per brief of email door beide partijen bevestigd zijn.