home2

 

Deze schitterende vakantievilla hebben wij -de familie Galama- in 2007/2008 onder architectuur laten bouwen.

Tijdens het bouwproces is het enthousiasme voor het project alleen maar groter geworden. Dat heeft geleid tot uitbreidingen op het oorspronkelijke plan, zoals de schuur en het stijlvolle hekwerk. Maar u vindt het ook terug in interessante details zoals het familiewapen en de antieke kroonluchter in de living.

De villa is in de eerste plaats voor eigen gebruik en eigen plezier gebouwd. Maar voor belangstellenden wordt de villa ook -tegen een vergoeding- beschikbaar gesteld.

 

 

 

 

 

home1

 

Deze royale villa met o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte biljartkamer, is gebouwd aan de rand van het dorp op de top van de heuvel op 4 km van het Balatonmeer. U heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht over dit dorp en de omgeving.

Bij de villa is een zwembad aangelegd van ruim 50 m2. Het geheel bevindt zich op een perceel van 2500 m2 dat volledig omheind is.

De villa beschikt over internet en vele andere luxe en gemakken. De woning staat op nog geen uur van Budapest! Wij nodigen u uit op deze site nader kennis te maken met wat deze villa en haar omgeving voor een prachtige vakantie te bieden heeft.

Voor nadere informatie of boekingsmogelijkheden kunt u via de contact-knop eenvoudig contact met ons leggen.